Wat
Ontwerp en realisatie
Locatie
Driebergen-Zeist
Oppervlak
600 m²
+
Enigma Consulting
+ De vraag
Enigma Consulting verhuisde naar een nieuw pand. Duurzaam, energiezuinig en goed bereikbaar met het ov dankzij de ligging vlak bij het station. Het pand werd volledig casco opgeleverd, wat Enigma de vrijheid gaf om het kantoor compleet naar eigen wens en smaak in te delen en in te richten. Brains + Bricks kreeg de eer om de plannen werkelijk vorm te geven en turn-key te realiseren. Trefwoorden waren industrieel en huiselijk: een mooie uitdaging.
+ Aanpak
De bijna transparante basis bestaat uit witte muren, glazen wanden met antracietkleurige kozijnen en gietvloeren: een moderne en lichte kantooromgeving. Naast afgeschermde kantoren zijn er in de open ruimte meerdere uitnodigende zithoeken geplaatst met robuuste lederen stoelen en banken. Verschillende vloerkleden benadrukken de huiselijke sfeer. In de keuken is, als een stevige statement, een verhoogde stoere boomstamtafel geplaatst, met maar liefst 16 krukken eromheen. Ook een ‘speelhoek’ met dartbord en voetbaltafel mocht niet ontbreken. De glazen werkruimtes en bespreekcabines zijn naar wens af te sluiten met een glazen schuifwand of glazen deur.
+ Resultaat
Een open kantoor, met voldoende ruimte voor groei en agile werken. Een perfecte mix van industrieel en huiselijk, passend bij de wensen van Engima.