Wat
Ontwerp en turn-key realisatie
Locatie

Utrecht

Oppervlak
1200 m²
+
Golden Agri-Resources
+ De vraag
Golden Agri-Resources groeide uit haar jasje in Driebergen. Het nieuwe kantoor moest aantrekkelijk zijn voor werknemers, ruimte bieden voor groei en de allure uitstralen van een grote Corporate onderneming. Eerdere ervaringen met ons waren goed bevallen. We kregen dan ook de vraag om te ondersteunen bij de zoektocht en inrichting van het nieuwe kantoor.
+ Aanpak
Golden Agri zocht zelf naar mogelijke panden. Van panden die interessant leken onderzochten we de indelingsmogelijkheden en de te verwachten investeringen. Uiteindelijk koos men voor Central Park in Utrecht, een representatief Breeam Excellent gebouw bij het Centraal Station van Utrecht. Wij maakten het ontwerp en verzorgden de realisatie, waarbij speciaal werd gelet op de geluidwering van wanden en de hoge (Breaam) eisen waaraan de indeling, installaties en materialen moeten voldoen.
+ Resultaat
Een efficient kantoor in een representatief gebouw, waar klimaat en installaties optimaal zijn afgestemd op de gebruiker, waar ruimte is voor groei en waar men in rust besprekingen kan voeren.